Lachgas-Amstelveen

Ga je lachgas bestellen in Amstelveen? 247flessen bezorgd gratis in Almere binnen 30 minuten. Ophalen kan ook en is | 2kg € 45,- | 4KG € 85,- | 247flessen.nl | 06 29198722

 

Lachgas Amstelveen

 

Wil je lachgas bestellen in Amstelveen, bel dan naar 247flessen. Binnen 30 minuten staan we met jou bestelling op de stoep. We bezorgen in heel Amstelveen. Of je nu woonachtig bent in Bankras/ Kostverloren, Bovenkerk, Elsrijk, Groenelaan of het Keizer Karelpark, ons maakt het niets uit we bezorgen het lachgas op het door jou opgegeven adres. Meestal worden we ingeschakeld door mensen die een feestje te vieren hebben en geen zin hebben om de deur uit te gaan om inkopen te doen voor het feestje. Naast lachgas is het ook mogelijk om drinken bij ons te bestellen, vraag hiernaar en we nemen het mee voor je mee.

 

Wil je geld besparen? Dat kan. Dit kun je doen door in plaats van de bestelling te laten bezorgen zelf op te gaan halen op een van onze ophaalpunten.

 

Onze openingstijden zijn:

- Maandag tot en met donderdag van 17:00 s ’middags tot en met 04:30 in de ochtend

- Vrijdag tot en met zaterdag van 17:00 s ’middags tot en met 08:00 in de ochtend

- Zondag van 18:00 tot en met 04:30 in de ochtend

Al onze bezorgers zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om lachgas te mogen vervoeren.

Heb je zin in een extra gezellige avond maar geen lachgas in huis en geen zin meer om de deur uit gaan? Bel of stuur een WhatsApp naar 06 29198722

 

Als je lachgas gebruikt doe het dan zo veilig mogelijk

 

Als je iets te vieren hebt omdat je geslaagd bent, je jarig bent geweest of gewoon omdat het kan. Dan wil je natuurlijk een zo gezellig mogelijke avond hebben zonder enige escalaties door onverantwoord gedrag. Alcohol en genotsmiddelen kunnen bij onverantwoord gedrag roet in het eten gooien en ervoor zorgen dat een avondje op de eerste hulp eindigt. Als je lachgas verkeerd gebruikt kan het ook vervelend aflopen, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn.

 

Hoe jij ervoor kan dat je avond gezellig blijft met lachgas:

- Spuit lachgas direct uit het patroon of de tank in de ballon en adem het alleen in vanuit de ballon. Niet eigenwijs doen gewoon zo doen!

- Een beetje verkoeling op zijn tijd kan lekker zijn zeker als de temperaturen op het feestje oplopen. Maar zoek geen verkoeling aan een lachgas tank. Deze kunnen dermate koud worden dat je bij langdurig huidcontact bevriezingsverschijnselen op kunt lopen.

 

Lachgas en gehoorschade

 

Dat is eigenlijk niet om te lachen. De herrie die het opblazen van een ballon met lachgas met zich mee neemt. Als je een feestje hebt waar de muziek keihard aan staat hoor je het er zelfs nog doorheen. Maar we weten dat er rustig tientallen zo niet honderdtallen ballonnen op een avond opgeblazen worden. Iedere ballon die gevuld wordt produceert ruim 150 decibel aan geluid. Vanaf 80 decibel loop je het risico om gehoorschade op te lopen. Wij hebben hiervoor echt een mooie oplossing…namelijk de lachgas geluidsdemper. Deze geluidsdemper brengt het geluid terug naar maximaal 80 decibel. Dit moet je eigenlijk gewoon horen, oftewel blaas een ballon op zonder geluidsdemper en blaas er daarna een op met geluidsdemper. We horen steeds vaker dat buren klagen, of dat mensen een hotel uitgezet worden door de geluidsoverlast. Dit hoeft dus niet meer voor € 35,- ben jij de gelukkige eigenaar van een geluidsdemper die past op iedere lachgas tank.

 

Een 2 kilogram lachgas tank kost bij ons € 45,-, een 4 kilogram tank 85,- en 50 slagroompatronen kosten bij ons € 35,-. Afhankelijk van welke hoeveelheid je bestelt betaal je € 30,- borg of € 60,- borg voor het lenen van de lachgas tank. Wil je de lachgas tank weer inleveren? Of ruilen voor een gevulde lachgas tank dan komen we na melding binnen dertig minuten je borg terugbrengen of de lachgas tank omruilen.

 

Ben je woonachtig in Amstelveen en wil je lachgas bestellen? Of je nu in Elsrijk, Groenelaan of het Keizer Karelpark woont, 247flessen bezorgt binnen 30 minuten bij jou in de wijk.