Lachgas bestellen

Lachgas bestellen

 

Ga je lachgas bestellen? En ben je woonachtig in Amsterdam, Zaandam, Hoofddorp, Haarlem, Amstelveen, Amersfoort, Hilversum, Almere of ergens in deze regio. Bestel dan je lachgas bij 247flessen.nl. Binnen 30 minuten staan we aan je deur, alleen hoogwaardig medisch lachgas bezorgen wij. En wil je geld besparen? Dan kun je het ook ophalen, op en van onze ophaalpunten. De besparing kan je misschien besteden aan de lachgasdemper die we verkopen voor € 35,- per stuk. Deze demper zorgt ervoor dat jij geen gehoorschade oploopt door het gebruik van lachgas en het geluid dat het opblazen van een ballon met zich mee brengt.

 

Wat is lachgas eigenlijk?

 

Lachgas heeft geen geur en ook geen kleur. Dit is niet het begin van een flauw gedicht. Lachgas is de naam die de meeste mensen in de volksmond goed kennen. Onder de noemer N20 is lachgas een stuk minder bekend, dit is de scheikundige (en meer onschuldige) naam voor lachgas. Wikipedia geeft aan dat n20 aka Distikstof(mono)oxide aka stikstofoxidule (ja lachgas dus), een anorganische verbinding van stikstof en zuurstof is, even dat je het weet. Na het lezen van voorgaande is het natuurlijk al duidelijk dat lachgas een anesthetisch gas is dat naast recreatief gebruik, veel wordt gebruikt bij het verdoven van patiënten, steeds meer tandartsen gebruiken het bij mensen die angstig zijn bijvoorbeeld. Maar het wordt ook voor hele andere doeleinden gebruikt. In de industrie gebruikt men het bijvoorbeeld in verbrandingsmotoren, om het motorvermogen te verhogen.

 

Recreatief lachgas gebruik

 

De effecten van lachgas zijn alom bekend. Toch willen we het hier nog even aan de kaak stellen. Met behulp van een slagroomspuit of een cilinder spuit je het gas in een ballon (wat een feest), nadat je dit gedaan hebt zet je de ballon aan je mond en je inhaleert het gas vanuit de ballon en je blaast deze ook weer uit in de ballon.

 

Al vrij snel kan je het effect ervaren onderstaand een opsomming van de bekendste effecten (die overigens maar kort aanhouden):

· High gevoel

· Vrolijk als nooit tevoren

· Slappe lach

· Warme sensaties

· Andere geluidswaarneming

 

Soorten lachgas

 

Er zijn verschillende soorten n20, of Distikstof(mono)oxide nee we bedoelen stikstofoxidule, nou ja er is dus een verschil in het soort lachgas dat je kunt krijgen op de markt. Medisch lachgas is eigenlijk alleen voor menselijke inname. Er is veel verschillend industrieel lachgas in de omloop. Onder industrieel lachgas verstaan we lachgas dat veel gebruikt wordt in de industrie. Ook wel technisch lachgas genoemd en dit wordt veel toegepast in onder meer de auto- en motoren industrie. Zo heb je ook food grade lachgas en deze zit veel in slagroom patronen. Deze laatste twee genoemde zijn niet te adviseren om lachgas voor recreatief gebruik te nuttigen.

 

Lachgas van 247flessen

 

Wat lachgas is, wat het doet, welke soorten lachgas er zijn is nu wel duidelijk. Inmiddels is je scheikunde ook weer ‘onpoint’ na het lezen van dit stuk. Maar belangrijk om te weten is dat 247flessen alleen medisch lachgas verkoopt. We bezorgen altijd binnen 30 minuten en geven je indien gewenst graag extra toelichting over het gebruik van lachgas.

 

Heb je binnenkort reden om lachgas te bestellen? Neem dan contact met ons op en we bezorgen het bij je.