Lachgas haarlem

Lachgas bestellen in Haarlem? Bestel bij 247flessen en we bezorgen het in 30 minuten bij je| 2kg € 45,- | 4KG € 85,- |

 

Lachgas Haarlem

 

Ben je van plan om lachgas te bestellen in Haarlem? Bel dan naar 247flessen en binnen het half uur staan we bij je op de stoep met de door jou bestelde hoeveelheid lachgas. Bestellen kun je eenvoudig doen door simpelweg te bellen of door het sturen van een appje. We leveren lachgas in Haarlem en omstreken. Lachgas is er een verschillende soorten (en maten), waarbij het vooral gaat om de kwaliteit van het lachgas. Er zijn drie soorten te onderscheiden:

- Medisch lachgas

- Industrieel lachgas (ook wel bekend als technisch lachgas)

- Food grade lachgas

 

Eerstegnoemde, medisch lachgas is het beste, althans dit is de enige vorm van lachgas die gemaakt is voor consumptie door mensen. Let dus goed op als je ergens lachgas besteld, welk soort lachgas er aangeboden wordt.

 

247flessen levert alleen medisch lachgas aan zijn klanten, simpelweg omdat dit de beste kwaliteit is.

 

Is dit lachgas dan duurder dan de andere soorten lachgas? Niet bij ons. Inmiddels hebben we een dusdanige trouwe klantenkring dat we door het inkopen van grotere hoeveelheden scherpe prijzen neer kunnen leggen bij ons klanten. Klanten stappen vaak over van leverancier, maar niet meer als ze bij ons zijn geweest en dat willen we graag zou houden.

 

Hoe wij klanten tevreden houden?

 

Service is belangrijk in iedere branche, afspraken maken betekent voor ons dat we afspraken ook nakomen. Zo zijn we altijd binnen de afgesproken tijd op jouw locatie in Haarlem om lachgas te bezorgen. Je kunt zowel met contact geld een lachgas tank afrekenen maar het is ook mogelijk om te pinnen.

 

Een 2 kilogram lachgas tank kost bij ons € 45,-, een 4 kilogram tank 85,- en 50 slagroompatronen kosten bij ons € 35,-. Afhankelijk van welke hoeveelheid je bestelt betaal je € 30,- borg of € 60,- borg voor het lenen van de lachgas tank. Wil je de lachgas tank weer inleveren? Of ruilen voor een gevulde lachgas tank dan komen we na melding binnen dertig minuten je borg terugbrengen of de lachgas tank omruilen.

 

Zou houden wij tevreden klanten!

 

 

Het beperken van de risico’s

 

Dus als onze klanten tevreden zijn maakt ons dat ook tevreden. Graag komen we terug bij ons klanten in Haarlem en daarom zijn we zuinig op hen en voorzien klanten dan ook van tips om een zo veilig mogelijk lachgas gebruik te waarborgen. Hoe we dat doen? Door middel van tips, zoals:

 

- Het klinkt misschien gek, maar gebruik lachgas bij voorkeur niet in combinatie met genotsmiddelen. In combinatie met alcohol is het niet aan te radennet zo min als met drugs. Dit kan ervoor zorgen dat de werking van lachgas minder waar te nemen is.

- Zit je een dag wat minder in je velletje, sla dan een dag over en gebruik het als je weer in een lekkere bui bent.

- Ow, ja net zoals roken en alcohol drinken tijdens je zwangerschap, raden we het ook niet aan om lachgas te gebruiken als je zwanger bent.

- Ja en we gaan het toch nog even hebben over vitamines en dan doelen we niet op het lachgas zelf. Maar als je echt een overschot aan lachgas neemt kan dit leiden tot een tekort aan vitamine b12 en dit kan voor klachten zorgen.

 

Wat een herrie

 

Het opblazen van een ballon zorgt nogal voor een herrie! Gek word je ervan. Niet langer getreurd. Wij hebben een lachgas demper ontwikkelt die de ruim 150 decibel die je tegen je gehoor aangekletterd krijgt terugbrengt tot een 80 decibel. Dit zorgt voor een nog leukere ervaring (weten we van onze klanten die de demper steevast af nemen). Voor € 35,- heb je een geluidsdemper die:

 

- Die burenruzies voorkomt

- Geen vieze smaak in je mond veroorzaakt doordat deze van rvs is gemaakt

- Ervoor zorgt dat je geen gehoorschade op loopt na een avondje lachgas gebruik

- Dat de ballon als gegoten zit doordat deze speciaal gemaakt is

 

Heb jij binnenkort wat te vieren in Amsterdam of omstreken en wil je lachgas bestellen? Binnen 30 minuten staan we aan je deur, bel of app naar 06 29198722.