Lachgas-Hoofddorp

Lachgas bestellen in Amersfoort? Bestel bij 247flessen en we bezorgen het in 30 minuten bij je| 2kg € 45,- | 4KG € 85,- |

 

Lachgas Amersfoort

 

Het beste en meest betrouwbare medische lachgas in Amersfoort bestel je bij 247flessen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij komen onze afspraken na en leveren betrouwbare en hoge kwaliteit medisch lachgas. Binnen 30 minuten staan we bij jou op de stoep in Amersfoort (vaak al sneller) met de door jou gemaakt bestelling lachgas. Vaak zien we dat mensen geen zin meer hebben om de deur uit te gaan en bellen ze met 247flessen. Naast lachgas verzorgen we dan ook wat te drinken of nemen we eten mee. Zo kan je lekker in huis blijven.

 

247flessen levert alleen medisch lachgas

 

Er zijn verschillende soorten lachgas. Het is echt de moeite om te achterhalen wat voor lachgas je gaat bestellen als je in Amersfoort een lachgas tank of lachgas (slagroom) patronen wilt bestellen. Zo heb je dus medisch lachgas, Industrieel lachgas (ook wel bekend als technisch lachgas) en is er veel Food grade lachgas in omloop.

 

Eerstegnoemde, medisch lachgas is het meest betrouwbare, althans dit is de enige vorm van lachgas die gemaakt is voor gebruik en inname door mensen. Het woord zegt het al, ‘medisch’, dit wordt ook toegepast in de gezondheidszorg op mensen. Denk hierbij aan roesjes bij de tandarts. Let dus goed op als je ergens lachgas besteld, welk soort lachgas er aangeboden wordt.

 

247flessen levert alleen medisch lachgas aan zijn klanten, simpelweg omdat dit de beste kwaliteit is.

 

Is dit lachgas dan duurder dan de andere soorten lachgas? Niet bij 247flessen. Doordat we een dusdanige trouwe klantenkring hebben opgebouwd (die steeds meer groeit) kunnen we grotere hoeveelheden inkopen waar onze klanten ook van mee mogen profiteren.

 

Lachgas ophalen in plaats van bezorgen?

 

Wil je liever het lachgas ophalen in plaats van dat we het bij jou in Amersfoort komen bezorgen? Dat kan ook we hebben vaste ophaalpunten waar je je bestelling eenvoudig op kunt halen. Zorg wel dat je altijd een identificatiebewijs hebt want we leveren niet aan minderjarigen. Een 2 kilogram lachgas tank kost bij ons € 45,-, een 4 kilogram tank 85,- en 50 slagroompatronen kosten bij ons € 35,-. Afhankelijk van welke hoeveelheid je bestelt betaal je € 30,- borg of € 60,- borg voor het lenen van de

lachgas tank. Wil je de lachgas tank weer inleveren? Of ruilen voor een gevulde lachgas tank dan komen we na melding binnen dertig minuten je borg terugbrengen of de lachgas tank omruilen.

 

Zo houden wij tevreden klanten!

 

 

Het beperken van de risico’s

 

Dus als onze klanten tevreden zijn maakt ons dat ook tevreden. Graag komen we terug bij ons klanten in Haarlem en daarom zijn we zuinig op hen en voorzien klanten dan ook van tips om een zo veilig mogelijk lachgas gebruik te waarborgen. Hoe we dat doen? Door middel van tips, zoals:

 

- Het klinkt misschien gek, maar gebruik lachgas bij voorkeur niet in combinatie met genotsmiddelen. In combinatie met alcohol is het niet aan te radennet zo min als met drugs. Dit kan ervoor zorgen dat de werking van lachgas minder waar te nemen is.

- Zit je een dag wat minder in je velletje, sla dan een dag over en gebruik het als je weer in een lekkere bui bent.

- Ow, ja net zoals roken en alcohol drinken tijdens je zwangerschap, raden we het ook niet aan om lachgas te gebruiken als je zwanger bent.

- Ja en we gaan het toch nog even hebben over vitamines en dan doelen we niet op het lachgas zelf. Maar als je echt een overschot aan lachgas neemt kan dit leiden tot een tekort aan vitamine b12 en dit kan voor klachten zorgen.

 

Lachgas geluidsdemper

 

Met de 247flessen lachgas geluidsdemper hebben we een product ontwikkelt die ervoor zorgt dat je buren niet helemaal gek worden van de herrie die het opblazen van een ballon met zich mee brengt. Ook voor mensen die in een hotel zitten en hier een gezellig avondje hebben onder het genot van lachgas is de lachgas geluidsdemper echt een enorme uitkomst. Deze geluidsdemper voorkomt enorm veel geluidsoverlast, zeker in een hotel erg vervelend. Maar wat misschien nog wel belangrijker is. De lachgas geluidsdemper voorkomt gehoorschade voor jou. In plaats van de ruim 150 decibel aan geluid die het opblazen van een ballon met zich mee brengt wordt deze gereduceerd tot nog maar 80 decibel. Zo kun je optimaal genieten. Een lachgas demper kost € 35,- en betaal je eenmalig, maar dan blijft deze voor altijd van jou uiteraard.

 

Onze lachgas geluidsdemper:

 

- Die burenruzies voorkomt

- Geen vieze smaak in je mond veroorzaakt doordat deze van rvs is gemaakt

- Zorgt ervoor dat je geen gehoorschade op loopt na een avondje lachgas gebruik

 

Heb jij binnenkort wat te vieren in Hoofddorp en wil je lachgas bestellen? Binnen 30 minuten staan we aan je deur, bel of app naar 06 29198722.