lachgas-slagroompatronen

Wat zijn lachgas patronen

 

Lachgas is kleurloos en geurloos. En het is meestal verkrijgbaar in patronen, beter bekend als lachgas patronen of slagroom patronen. Omdat het veelal op grotere feesten wordt gebruikt en er dus meer vraag en behoefte is, is het ook verkrijgbaar in tanks, beter bekend als lachgas tank(s). Lachgas is de naam die de meeste mensen in de volksmond goed kennen. Onder de naam N20 is lachgas een stuk minder bekend, dit is de scheikundige (en meer onschuldige) naam voor lachgas. Wikipedia geeft aan dat n20 aka Distikstof(mono)oxide aka stikstofoxidule (ja lachgas dus), een anorganische verbinding van stikstof en zuurstof is, even dat je het weet. Na het lezen van voorgaande is het natuurlijk al duidelijk dat lachgas een anesthetisch gas is dat naast recreatief gebruik, veel wordt gebruikt bij het verdoven van patiënten, steeds meer tandartsen gebruiken het bij mensen die angstig zijn bijvoorbeeld. Maar het wordt ook voor hele andere doeleinden gebruikt. In de industrie gebruikt men het bijvoorbeeld in verbrandingsmotoren, om het motorvermogen te verhogen.

 

De klant voorop met kwaliteit lachgas

 

Om te beginnen zijn wij van mening dat mensen het bestellen en kopen van lachgas veilig moet kunnen. Veel organisaties kijken alleen maar naar de prijs lachgas patronen en slagroom patronen, daarmee bedoelen we dat men alleen promoot met het zijn van de goedkoopste. Goedkoop zijn is niet zo moeilijk, dat kan iedereen door genoegen te nemen met minder marge. Lachgas is natuurlijk niet volledig onomstreden, mede daarom vinden wij het extra belangrijk dat er enkel en alleen kwaliteit lachgas en slagroom patronen geleverd wordt ook nog eens door mensen die gecertificeerd zijn om lachgas te mogen vervoeren.

 

Inmiddels zijn we meerdere jaren actief in deze branche en weten precies waar kwaliteit lachgas aan moet voldoen. Dit komt onder meer omdat we alle verschilleden fabrikanten en leveranciers inde ze branche kennen en verschillende samenwerkingen hebben gehad. Juist onze ervaringen met verschillende leveranciers heeft ervoor gezorgd dat we weten dat er verschil zit in kwaliteit lachgas en slagroom patronen. De verschillen zitten met name in de kwaliteit van de grondstof waarmee de patronen gemaakt zijn. Het aluminium welke verwerkt hoort te zitten in de hulsel van de patronen laat vaak te wensen over net zoals lachgas patronen die niet goed werken en blijven hangen of nauwelijks gevuld zijn.

 

Kwaliteit = medisch lachgas

 

Wij staan dus voor kwaliteit. Als je het doet, doe het dan met medisch lachgas is onze boodschap. Vraag dit dus vooral als je bestelt: “Wat voor lachgas leveren jullie aan je klanten?”

 

Er zijn verschillende soorten n20, of Distikstof(mono)oxide nee we bedoelen stikstofoxidule, nou ja er is dus een verschil in het soort lachgas of slagroom patroon dat je kunt krijgen op de markt. Medisch lachgas is alleen voor menselijke inname. Er is veel verschillend industrieel lachgas in de omloop. Onder industrieel lachgas verstaan we lachgas dat veel gebruikt wordt in de industrie. Ook wel technisch lachgas genoemd en dit wordt veel toegepast in onder meer de auto- en motoren industrie. Zo heb je ook food grade lachgas en deze zit veel in slagroom patronen. Deze 2 laatstgenoemde zijn niet te adviseren om lachgas voor recreatief gebruik te nuttigen.

 

 

Heb je lachgas patronen en of slagroompatronen nodig? Bestel ze bij 247flessen. Bel of stuur een appje naar 06-29198722!