Lachgas tank

Lachgas tank bestellen

 

Een lachgas tank (of lachgas flessen kan natuurlijk ook) van 2kg of 4 kg is de ideale manier om lachgas te faciliteren op feesten en partijen. Bel of WhatsApp naar 247flessen en wij bezorgen het binnen dertig minuten bij jou aan de deur. Ophalen kan ook op een van onze ophaalpunten, hiermee ben je nog goedkoper uit. Doordat we al wat jaren meelopen weten we precies waar je op moet letten bij het gebruiken van lachgas. Veiligheid staat bij ons voorop daarom informeren we onze klanten altijd over het gebruik van lachgas met behulp van een lachgas tank of een lachgas fles. Het voordeel van een lachgas tank is dat je er veel ballonnen mee kan vullen, meer dan bijvoorbeeld bij het gebruik van slagroom patronen (of lachgas patronen). Dit komt omdat een lachgas tank meer capaciteit heeft waardoor je dus een langere adem moet hebben om de lachgas tank leeg te krijgen.

 

Ook onze lachgas tanks vullen wij enkel en alleen met medisch lachgas. Dit is het enige lachgas welke gebruikt mag worden voor de inname van mens.

 

Lachgas tank bijvullen

 

We kunnen de lachgas tank binnen 30 minuten bij je afleveren. Het gebeurt dat we soms meerdere keren op een avond gebeld worden om een lachgas tank op locatie af te leveren. We nemen dan de lege lachgas tank mee en zorgen dat je weer een nieuw lachgas krijgt. We vullen de lachgas tank die we eerder bezorgd hebben niet bij jou op locatie maar leveren een nieuwe lachgas fles. Hiervoor vragen we geen borg extra borg aangezien je deze al bij de eerste levering hebt voldaan. Deze borg blijft dus gewoon staan. Op het moment dat de lachgasfles leeg is en je de borg wilt incasseren bel of WhatsApp je ons en we komen de lachgas tank ophalen. Dit is ook het moment waarop je de borg terugontvangt. Maar veel klanten kiezen ervoor om de lachgasfles voor een langere tijd te houden en zo nu en dan om te ruilen voor een gevulde lachgasfles.

 

 

Lachgas en geluidsoverlast

 

Dat lachgas populair is op feestjes en partijen is geen nieuws meer. Er wordt veel geschreven over het gebruik van lachgas en de schade ervan. Gehoorschade is echter een onderwerp

waar niet veel over terug te vinden is. Terwijl als je eenmaal een keer een ballon gevuld hebt met lachgas met behulp van een lachgas tank, dan weet je wat voor herrie dit maakt. Wist je dat het opblazen van een ballon ruim 150 decibel aan geluid produceert? En wist je dat geluiden vanaf 80 decibel al gehoorschade aan kunnen brengen?

 

Mede om die reden hebben we onze eigen lachgas geluidsdemper ontwikkelt. We hebben de geluidsdemper altijd bij ons en kunnen ter plekke het verschil in geluid aantonen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat als je eenmaal gezien hebt wat de geluidsreductie is je direct om zal zijn en de geluidsdemper direct aan zal schaffen. Overigens kost de geluidsdemper voor lachgas € 35,-. De Lachgasdemper kan worden opgehaald in Amsterdam of bezorgd worden via POSTNL in heel Nederland.

 

De voordelen:

1. Je veroorzaakt geen overlast meer, geen klagende buren of kans op hotel uitzetting!

2. Geen vieze smaak in je mond van de ballon, demper is gemaakt van rvs dus geen kans op roest!

3. De demper is van Nederlandse makelaardij.

4. Met deze demper komt het geluid niet boven de 80 decibel.

5. De demper is makkelijk aan te draaien op de lachgasfles, je hebt daar geen gereedschap voor nodig!

6. De demper is speciaal ontworpen zodat de ballon als gegoten zit.

7. Het geluid is met deze demper veilig voor je oren.

Kortom, 247flessen staat voor kwaliteit lachgas, wil je een lachgas tank bestellen doe dit dan bij ons. Binnen 30 minuten zijn we bij jou op locatie.