Lachgas-Zaandam

Ga je lachgas bestellen in Zaandam? 247flessen bezorgd gratis in Almere binnen 30 minuten. Ophalen kan ook en is | 2kg € 45,- | 4KG € 85,- | 247flessen.nl | 06 29198722

 

Lachgas Zaandam

 

De lachgas koerier van Zaandam en omstreken is 247flessen! Waarom? Om wij het beste en meest betrouwbare medische lachgas in Almere en omstreken hebben. Wij bezorgen ten alle tijden binnen 30 minuten bij jou op locatie. Of je nu in Kogersveld, Pelderveld, het Eiland of in de Russische buurt woont wij bezorgen overal lachgas in Zaandam.

 

Dit kan op iedere gewenst moment van de week, nou ja bijna ieder moment, onze openingstijden zij:

- Maandag tot en met donderdag van 17:00 s ’middags tot en met 04:30 in de ochtend

- Vrijdag tot en met zaterdag van 17:00 s ’middags tot en met 08:00 in de ochtend

- Zondag van 18:00 tot en met 04:30 in de ochtend

Al onze bezorgers zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om lachgas te mogen vervoeren.

Heb je zin in een extra gezellige avond maar geen lachgas in huis en geen zin meer om de deur uit gaan? Bel of stuur een WhatsApp naar 06 29198722

 

Hoe wij klanten tevreden houden?

 

Service is belangrijk in iedere branche, afspraken maken betekent voor ons dat we afspraken ook nakomen. Zo zijn we altijd binnen de afgesproken tijd op jou locatie in Haarlem om lachgas te bezorgen. Je kunt zowel met contact geld een lachgas tank afrekenen maar het is ook mogelijk om te pinnen.

 

Een 2 kilogram lachgas tank kost bij ons € 45,-, een 4 kilogram tank 85,- en 50 slagroompatronen kosten bij ons € 35,-. Afhankelijk van welke hoeveelheid je bestelt betaal je € 30,- borg of € 60,- borg voor het lenen van de lachgas tank. Wil je de lachgas tank weer inleveren? Of ruilen voor een gevulde lachgas tank dan komen we na melding binnen dertig minuten je borg terugbrengen of de lachgas tank omruilen.

 

Zo houden wij tevreden klanten!

 

 

Lachgas ophalen kan ook.

 

Bespaar geld door je lachgas op te halen in Zaandam. In plaats van bezorging kun je het lachgas dan ook op komen halen. Dat kan ook we hebben namelijk vaste ophaalpunten waar je je bestelling eenvoudig op kunt halen. Zorg wel dat je altijd een identificatiebewijs hebt want we leveren niet aan minderjarigen. Een 2 kilogram lachgas tank kost bij ons € 45,-, een 4 kilogram tank 85,- en 50 slagroompatronen kosten bij ons € 35,-. Afhankelijk van welke hoeveelheid je bestelt betaal je € 30,- borg of € 60,- borg voor het lenen van de lachgas tank. Wil je de lachgas tank weer inleveren? Of ruilen voor een gevulde lachgas tank dan komen we na melding binnen dertig minuten je borg terugbrengen of de lachgas tank omruilen.

 

 

Het beperken van de risico’s

 

Als onze klanten tevreden zijn maakt ons dat ook tevreden. Graag komen we terug bij ons klanten in Almere en daarom zijn we zuinig op hen en voorzien klanten dan ook van tips om een zo veilig mogelijk lachgas gebruik te waarborgen. Hoe we dat doen? Door middel van tips, zoals:

 

- Las af en toe een pauze in tussen de ballonnen door ofte wel wees niet te gierig.

- Als je nu een verkoudheidje opgelopen hebt, raden we aan om een feestje even over te slaan. Althans niet per se het feestje maar het gebruik van lachgas op dit feestje. Doordat lachgas uit zet in lucht, bestaat het gevaar dat je trommelvlies kan springen dit doet verrekte pijn en komt doordat je hoofd verstopt kan zitten door de verkoudheid.

- Doe er alles aan om je gehoor te beschermen, het opblazen van een ballon zorgt voor meer dan 150 decibel aan geluid. Geluiden vanaf 80 decibel kunnen gehoorschade aanbrengen met blijvende gevolgen. Geluiden vanaf 105 decibel kunnen je gehoor binnen vijf minuten beschadigen. Zorg dat je het geluid kan dempen.

 

Lachgas geluidsdemper

 

Gehoorschade ligt dus wel op de loer. Los van de gehoorschade hebben we veel vragen van onze klanten gekregen of er niets te doen is aan de herrie die het opblazen van een ballon met zich meebrengt. Om de overlast die het ook veroorzaakt voor buren (thuis of in een hotel waar ook vaak kleine feestjes worden gehouden) te reduceren.

 

Met de 247flessen lachgas geluidsdemper hebben we een product ontwikkelt die ervoor zorgt dat je buren niet helemaal gek meer worden van de herrie die het opblazen van een ballon met zich mee brengt. Ook voor mensen die in een hotel zitten en hier een gezellig avondje hebben onder het genot van lachgas is de lachgas geluidsdemper echt een goede oplossing. Deze geluidsdemper voorkomt enorm veel geluidsoverlast, zeker in een hotel erg vervelend. De lachgas geluidsdemper voorkomt gehoorschade voor jou. In plaats van de ruim 150 decibel aan geluid die het opblazen van een ballon met zich mee brengt wordt deze gereduceerd tot nog maar 80 decibel. Zo kun je optimaal genieten. Een lachgas demper kost € 35,- en betaal je eenmalig, maar dan blijft deze voor altijd van jou uiteraard.

 

Onze lachgas geluidsdemper:

 

- Die burenruzies voorkomt

- Geen vieze smaak in je mond veroorzaakt doordat deze van RVS is gemaakt

- Zorgt ervoor dat je geen gehoorschade op loopt na een avondje lachgas gebruik

 

Ben je woonachtig in Zaandam en wil je lachgas bestellen? Of je nu in Kogersveld, Pelderveld, het Eiland of in de Russische buurt woont 247flessen bezorgt binnen 30 minuten bij jou in de wijk.